Viikonloppuna sain inspiraatiota ja voimaa mm. Runoraadin rocklyriikasta (Juice ja kumppanit), gospelmusiikista ja kukkakimpusta olohuoneen pöydällä. Lokakuu alkoi tänään. Syksyn ankeus on putoamassa pikkuhiljaa päälle, loka- ja marraskuu ovat vaikeaa aikaa minulle. Joulukuussa olen jo tottunut pimeyteen.

"Tahdon elää tämän päivän rohkeasti, tahdon löytää jalan jäljet Mestarin.." Pekka Simojoki laulaa. Sitä kaipaan itsekin. Rohkeutta elää omannäköistä elämää ja ennen kaikkea kysellä, menenkö nyt sellaista tietä jollaiselle Jumala on minut tarkoittanut. Keski-ikä antaa ehkä hieman enemmän vapauksia kuin muotteihin puristava nuoruus. Voi olla vähän höpsö ja tehdä mokiakin.

Työmaa on vielä hiljainen puoli yhdeksän aikaan. Uutuuskirjaluetteloita pitäisi editoida, mutta deadline on nyt pettänyt jossain eikä editoitavaa näy. Huomenna on Msn-kokous, jossa asiat luultavasti selviävät. Perjantain tiedonhankintakoulutus meni tavallista paremmin, kiitos yhteistyöhön paneutuneen opettaja-ohjaajan. Olisivatpa kaikki yhtä motivoituneita kuin lehtori H.